Opleidingsplaatsen

Iedere dag mogen werken met kinderen, vinden wij het mooiste werk dat er is. Als medewerkster ben je immers een belangrijk onderdeel van hun jonge leven, hun opvoeding en ontwikkeling. Een hele belangrijke en verantwoordelijke taak die alle deskundige leidsters van Het Elfenbosch iedere dag met veel passie en plezier uitvoeren. Wij vinden het belangrijk dat jonge mensen in de praktijk kennis kunnen maken met dit prachtige vak en ons mooie bedrijf. Daarom is Het Elfenbosch een gecertificeerd erkend leerbedrijf.

Goede begeleiding en plezier
Studenten zijn verzekerd van een goede begeleiding volgens de laatste kwalificaties. Zij kunnen op een plezierige wijze bij ons praktijkervaring opdoen. Studenten kijken met een frisse blik naar ons bedrijf en brengen actuele vakkennis in. Dat houdt ons scherp. Enthousiaste studenten zijn bij Het Elfenbosch dan ook van harte welkom!

Profiel
Ben jij op zoek naar een leuke stageplaats? Volg je de studie Pedagogisch Werker niveau 3 of 4 of de HBO opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Pedagogiek of een Sportopleiding?

Neem dan eens contact op via e-mail: info@hetelfenbosch.nl
Wij informeren je graag over de mogelijkheden.